Kuhinje

Moderne kuhinje po meri so zasnovane funkcionalno in ergonomsko. Elementi so postavljeni tako, da je enostavna za uporabo in vzdrževanje. Linije so enostavne in čiste. Spodnji del kuhinje sestavljajo predali in izvlečni elementi, viseči del pa omare s klasičnim zapiranjem ali dvižnimi mehanizmi. Skrbno izbrana kombinacija materialov naredi kuhinjo domačo , da se v njej dobro počutimo.

Pomembno je, da izberemo materiale, ki so enostavni za vzdrževanje in čiščenje. Najbolj primerne so akril plošče s sijajno površino v kombinaciji z melapani v lesnih dekorjih. Nekateri se odločijo tudi za lakirane površine, ki so seveda nekoliko zahtevnejše za vzdrževanje. Vgrajujejo se kakovostni mehanizmi in okovja. Pomembna je osvetlitev delovnih površin, največkrat z LED lučmi. Gospodinjski aparati so večinoma vgrajeni. Kuhinjske nape pa lahko kuhinjo dodatno obogatijo, saj je izbira velika. Pri ročajih je na voljo velik izbor, lahko pa so elementi zasnovani za odpiranje brez njih.

Kuhinje mizarstvo gospodarič Kuhinje Kuhinje mizarstvo gospodarič mizarstvo gospodarič Kuhinje mizarstvo gospodarič Kuhinje Kuhinje Kuhinje Kuhinje mizarstvo gospodarič Kuhinje mizarstvo gospodarič Kuhinje mizarstvo gospodarič agoles kuhinje agoles kuhinje agoles kuhinje agoles kuhinje agoles kuhinje agoles kuhinje agoles kuhinje agoles kuhinje